Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

O nama

      Pansion "Misirlije" je otvoren u augustu 2002.godine. Prvobitno je bila mala samostalna ugostiteljska radnja koja je imala na raspolaganju salu kapaciteta trideset sjedećih mjesta i skromne smještajne kapacitete. Razvojem pansiona, izgrađena je još jedna sala kapaciteta stotinu sjedećih mijesta, vlastiti parking prostor a smještajni kapaciteti poboljšani i povećani, tako da sada pansion "Misirlije" raspolaže sa smještajnim kapacitetima od  četrdesetiosam ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

   Pansion se nalazi na izlazu iz Srebrenice (800 metara od centra grada, 5 kilometara od Memorijalnog centra Potočari) na regionalnom putu Srebrenica - Bajna Bašta.

      Pansion "Misirlije" spada u kategoriju pansiona prve kategorije sa tri zvjezdice (dodijeljene od stane "Ministarstva turizma RS-a"). U kategoriji pansiona osvojili smo  "Zlatnu ugostiteljsku krunu" za 2009. godinu dodjeljenu od strane "Udruženja hotelijera i restoratera BiH".

 


       U planu je i dalji razvoj pansiona kao i proširenje usluga. Nastojat čemo u skorijoj budućnosti omogućiti gostima pansiona izlet i boravak na jezeru Peručac.